Over ons

Señor Bear
Señor Bear is een Nederlandse sieraden shop. Alle accessoires zijn handgemaakt, en dit zorgt ervoor dat alles origineel en uniek blijft. Eerlijke producten, goede kwaliteit en klantenservice zijn heel erg belangrijk voor ons.

Bij Señor Bear kan je er vanuit gaan dat alle accessoires helemaal vegan proof zijn; er word geen gebruik gemaakt van dierlijke ingrediënten, geen producten die getest zijn op dieren en alles is gemaakt onder de juiste arbeidsomstandigheden. Al het materiaal word ingekocht bij lokale onafhankelijke leveranciers. Wij zijn van mening dat mode vrij hoort te zijn van enkele vorm van leed; voor zowel dieren als mensen. Sieraden zijn pas écht mooi als niemand ervoor geleden heeft!

Persoon achter Señor bear
Ik ben Damiën, geboren in 1988 in Den Bosch. Nadat ik een hele tijd sieraden heb gemaakt en er zoveel plezier in had om lekker creatief bezig te zijn, heb ik besloten om in 2013 een webshop te openen. Om van mijn passie mijn werk te maken, werk dat bestaat uit compassie, liefde en creativiteit.

In 2016 heb ik gekozen voor een vegan lifestyle, na de bewustwording van het gebruik van dierlijke producten en het bijbehorende dierenleed. Hier wil ik niet verantwoordelijk voor zijn, en dat is voor mij hét motief geweest om er verandering in te brengen.

Informatie:
E-mail ● info@senorbear.com
KvK ● 58029303
BTW nummer ● NL045404021B01