Verzending en betaling

Bestelling
Persoonlijke klantenservice vind ik erg belangrijk. Shoppen bij Señor Bear moet daarom voor jou als klant een fijne en gemakkelijke ervaring zijn. Elke bestelling die bij Señor Bear wordt geplaatst zal met liefde en zorg worden ingepakt. Alles word netjes ingepakt, inclusief een persoonlijk bericht, om aan je te laten weten hoeveel we het waarderen dat je bij ons hebt geshopt; door originele en diervriendelijke producten aan te schaffen. Kwaliteit gaat voor kwantiteit; elk Señor Bear product is uniek, net als de persoon die het draagt.

Verzending
We verzenden vanuit Nederland, en leveren aan klanten in Nederland, België en Duitsland. Woon je ergens anders, of moet de bestelling naar een ander land dan vermeld? Stuur me dan van te voren een mail voordat je een bestelling plaatst en dan bekijken we de mogelijkheden.

Alle bestellingen worden in principe als brievenbuspakjes via PostNL verzonden. Indien jouw bestelling met pakketpost verzonden dient te worden, staat dit aangegeven bij de desbetreffende product(en). Je krijgt hierbij automatisch een Track & Trace code toegestuurd.

Levertijd
Alle bestellingen worden binnen 48 uur verwerkt en verzonden, tenzij anders staat aangegeven bij het product en met uitzondering van weekenden en feestdagen. Brievenbuspakjes, pakketpost en briefpost wordt geleverd via PostNL. Zij leveren jouw bestelling af binnen 1 a 2 werkdagen. Señor Bear is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport. Heb jij jouw bestelling na 5 werkdagen nog niet ontvangen? Neem dan contact met mij op. Dan gaan we samen naar een oplossing zoeken.

Betaling
Je kunt jouw bestelling veilig betalen via iDeal, Paypal en vooraf overmaken door middel van bankoverschrijving. Bij iDeal en Paypal zal de betaling direct worden voldaan. Bij vooraf overmaken kan de betaling een paar dagen duren. Wanneer het bedrag na 7 dagen niet op mijn rekening staat, wordt jouw bestelling geannuleerd.

14 dagen bedenktijd
Je kunt jouw bestelling binnen 14 kalenderdagen zonder opgaaf van reden annuleren, met uitzondering van custom made producten. Deze termijn gaat in op het moment dat jij, of een derde die jouw bestelling in ontvangst neemt, de zending ontvangt. Vervolgens dien je de producten of de gehele bestelling in originele staat en verpakking binnen 14 kalenderdagen te retourneren. De kosten hiervan komen op jouw eigen rekening. Zodra ik de retourzending heb ontvangen, zal ik ervoor zorgen dat het gehele aankoopbedrag (inclusief verzendkosten indien het om de gehele bestelling gaat) zo snel mogelijk terug wordt gestort, maar uiterlijk binnen 14 dagen.

Retourneren
Ben je niet 100% tevreden met jouw geleverde producten en / of bestelling? Ik zoek graag samen met jou naar een passende oplossing, zoals het retourneren van jouw bestelling en / of het ruilen van producten. Klanttevredenheid staat bij Señor Bear namelijk voorop.

Is één of meerdere producten beschadigd?
– Stuur een bericht binnen 3 dagen, na het ontvangen van je product(en).
– Stuur eventueel een foto van de schade.

Wanneer ik het beschadigde of niet gewenste product heb ontvangen, zorg ik ervoor dat er een nieuw product naar keuze wordt opgestuurd op mijn kosten. Het kan hierbij gaan om hetzelfde product, maar ook om een ander product van dezelfde waarde. Mocht dit niet lukken, dan zal ik zorgen dat het gehele aankoopbedrag zo snel mogelijk terug wordt gestort.

Señor Bear is niet verantwoordelijk voor verloren, gestolen of beschadigde bestellingen, tenzij je kiest voor verzekerde verzending met tracking!